افزایش بازدهی کلاس موسیقی
آنچه در این مقاله می خوانید:
چگونه بازدهی کلاس موسیقی خود را افزایش دهم؟ اگر در حال آموزش موسیقی هستید و یا اخیرا قصد دارید یک ساز جدید را یاد بگیرید و دوست دارید بدانید که چگونه بازدهی جلسات هفتگی کلاس موسیقی را افزایش دهید در این مقاله چندین راهکار ساده و موثر برای افزایش انگیزه و یادگیری به شما می آموزیم .
زودتر وارد کلاس شوید
همیشه سعی کنید نسبت به زمانی که برای حضور شما در کلاس مشخص شده کمی زودتر در آموزشگاه حضور داشته باشید. حضور شما در فاصله زمانی ای که هنوز به زمان کلاس مانده است باعث کاهش اضطراب و استرس شما می شود و همچنین باعث می شود به شرایط محیطی محل آموزش عادت می کنید. حتی در برخی مواقع در صورت خالی بودن کلاس های آموزشگاه و با اجازه مسئول آموزشگاه می توانید درس جلسه کنونی خود را قبل از کلاس تمرین کنید اگر هم کلاس خالی نبود موردی ندارد و حضور زودتر شما، کمک زیادی به آمادگی ذهنی شما برای یادگیری درس جدید می کند.
قبل از شروع کلاس تمرین کنید
اگر می خواهید بازدهی کلاس موسیقی خود را افزایش دهید علاوه بر تمرینات روزانه، نیم ساعت الی یک ساعت قبل از کلاس هم مجددا آخرین درس خود را تمرین کنید. تمرین قبل از کلاس باعث می شود تا یک مرور سریع روی نکات درس گذشته خود انجام دهید. البته تمرین قبل از کلاس اصلا به این معنا نیست که در طول هفته شما تمرین های روزانه خود را انجام ندهید و اگر بدون تمرین مداوم و روزانه بخواهید قبل از کلاس تمرین کنید فقط باعث استرس شما خواهد شد و تاثیر خوبی ندارد.
برای شرکت در دوره های موسیقی آموزشگاه ارغوان کلیک کنید.
تمرین روزانه اهمیت زیادی دارد آن را جدی بگیرید
تمرین روزانه موسیقی حتی در مدت کم هم تاثیر زیادی به نسبت تمرینات طولانی مدت ولی با فاصله زیاد(مثلا یک یا دو بار در هفته) دارد. انجام همین تمرینات روزانه کوتاه به طور مستمر و مداوم و طبق قاعده و اصول تاثیر زیادی در بازدهی کلاس موسیقی و پیشرفت شما دارد.
اگر شما مشغله و دغدغه های زیادی دارید و فرصت تمرین روزانه را ندارید. با قانون پانزده دقیقه این مشکل شما حل می شود، قانون پانزده دقیقه به این صورت است که فقط پانزده دقیقه از شبانه روز را به تمرین و یادگیری مهارت جدید اختصاص دهید، چرا که برای هر تمرین و درسی که بخواهیم در ذهن ما جا بیوفتد باید با تمرین و تکرار مستمر باشد یک ربع برای تمرین روزانه زمان کم و در دسترسی است و هیچ کس نمی تواند بهانه بیاورد و آن را نادیده بگیرد.
قبل از کلاس خوب استراحت کنید
مورد دیگری که در افزایش بازدهی کلاس موسیقی شما تاثیر می گذارد. استراحت کافی و انرژی زیاد شما در بازدهی کلاس شما تاثیر زیادی دارد. وقتی که ذهن شما درگیری زیادی داشته باشد نمی تواند تمرکز زیادی روی یادگیری بگذارد بنابراین کارهای خود را به گونه ای برنامه ریزی کنید که کارهای عقب افتاده خود را تا قبل از کلاس انجام دهید و شما بعد از استراحت و با انرژی کامل در کلاس حاضر شوید. ولی اگر امکان این کار را ندارید تلاش خود را بکنید که تمام دغدغه ها و افکار خود را روی کاغذ بنویسید تا بار و فشار روانی شما کم شود.
بهتر است وقتی را برای شرکت در کلاس انتخاب کنید که از لحاظ روحی و جسمی در وضعیت خوبی باشید. برخی هنرجویان برای کلاس خود زمان هایی را انتخاب می کنند که از سرکار برگشته اند و یا استراحت کافی نداشته اند. این حضور با خستگی در کلاس موسیقی باعث یادگیری خوبی در شما نمی شود و ممکن است حتی اگر درس را به خوبی آموخته باشید ولی خیلی زود فراموش کنید. و یا اینکه اگر شما فردی هستید که صبح ها انرژی زیادی دارید.
زمان کلاس خود را صبح ها انتخاب کنید و اگر بخاطر مشغله ها و ساعت کاری خود فکر می کنید شب ها زمان بهتری برای یادگیری است حتما زمان کلاس خود را شب ها انتخاب کنید. بنابراین برای انتخاب زمان کلاس خود نهایت حساسیت را داشته باشید تا سرحال و با انرژی کافی در کلاس حضور داشته باشید.
عواملی باعث حواس پرتی را از خود دور کنید
یکی از بهترین اقداماتی که برای بالا بردن بازدهی کلاس خود می توانید انجام دهید که عواملی که باعث حواس پرتی شما می شوند را از خود دور کنید. موبایل خود را از حالت دسترس خارج کند و با دقت کامل به کلاس خود برسید.
حتما ساز خود را قبل از شروع کلاس کوک کنید تا مجبور نباشید بخشی از زمان خود را برای کوک ساز صرف کنید.
به حرف های مدرس خود با دقت گوش دهید
منظور از گوش کردن به حرف معلم این است که برخی از هنرجویان نسبت به تمرینی که که در منزل داشته اند بسیار به خود مطمئن هستند و به نکاتی که معلم برای بهبود و بهتر شدن درس شان به آنان می گوید دقت نمی کنند، به طور مثال هنرجو درس خود را با کیفیت پنجاه درصد برای استاد خود اجرا می کند استاد موسیقی بعد از اجرای هنرجو نقاط ضعف او را پر رنگ تر می کند تا هنرجو تلاشش را بکند کیفیت اجرای خود را به هفتاد درصد برساند اما اگر هنرجو به این نکات ریز توجه نکند اجرای هنرجو تغییری نمی کند و در همان سطح باقی می ماند.
بهتر است در حین کلاس یا بعد از کلاس نکات مهم و آن قسمت هایی که اشکال داشته اید را علامت بزنید و یادداشت کنید تا بعدا روی آن قسمت ها بیشتر وقت بگذارید و تمرین کنید. برای تمرین در منزل هم بیشترین وقت خود را برای دروسی بگذارید که معلم شما تاکید بیشتری داشته و آن درس نکات ریز تر و مهم تر بیشتری داشته است. توجه داشته باشید نکاتی که اساتید در سر کلاس به شما می گویند در کمتر کتابی به آن پرداخته شده و معمولا از تجربیات اش است بنابراین باید نهایت توجه و دقت را به حرف ها و نکاتی که اساتید می گویند داشته باشید.
از پایگاه خبری تحلیلی دیباگران دیدن فرمایید
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.