یک فایل با ابعاد دلخواه باز کنید، با استفاده از ابزار قلممو و تغییر نوک قلم آن در قسمتی از فایل دو طرح به دلخواه با رنگهای متفاوت ترسیم کنید، سپس تصویری باز کرده و قسمتی از تصویر را در فایل ساخته شده کپی کنید، به لایهی تصویر با رنگ سبز، مسافت 56پیکسل، اندازهی 40پیکسل و فرم Ring-Double جلا دهید(Satin)، فایل خود را با نام Layer در پوشهای با نام و فامیل خود روی میزکار با فرمت PSD ذخیره کنید.
یک تصویر بازکرده، عنوان « حضرت علی(ع) » را با اندازهی قلم 48 پوینت و رنگ قرمز روی تصویر تایپ کنید، به متن سایهای بیرونی به رنگ آبی با فرم Ring داده و لایهها را با یکدیگر ادغام کرده، سپس فایل خود را با استفاده از فیلتر مناسب روی تصویر موج سینوسی ایجاد کنید. فایل را با نام Text در پوشهای با نام و فامیل خود روی میزکار با فرمت Tiff ذخیره نمایید.
یک تصویر باز کرده و با استفاده از گزینهی مناسب روشنایی تصویر خود را بیشتر و کنتراست آن را کمتر کنید،تصویر را معکوس کرده، یک شکل با استفاده از ابزار Custom Shape به رنگ زرد با سبک Puzzle روی تصویر درج کرده، یک سایهی بیرونی به رنگ مشکی با مسافت 175 پیکسل ایجاد و فایل را در پوشهای با نام و فامیل خود روی میزکار به صورت عکس ذخیره نمایید.
4. تصویری را باز کرده با استفاده از ابزار مناسب قسمتی از تصویر را انتخاب نموده در لایهای جدید آن را کپی و به آن بُعد دهید، یک فیلتر از نوع Artisticروی آن اعمال نمایید روی تصویر یک طیف از نوع Radial با شفافیت 45% درج کنید (طیف روی لایه نباشد)، فایل را با نام Pic در پوشهای با نام و فامیل خود روی میزکار با فرمت Tiff ذخیره نمایید.
5. یک فایل با ابعاد دلخواه ایجاد کنید، با استفاده از ابزار مهر الگو زن، صفحه را با یک الگو پر کنید، نام و فامیل خود را به صورت لاتین به رنگ آبی تایپ کنید، روی فایل خود با استفاده از فیلتر مناسب نور لنز را شیبه سازی کنید.
6. یک تصویر باز کرده و با استفاده از ابزار مناسب تصویر را برش بزنید، با تغییر Mode، تصویر را به حالت سیاه و سفید تبدیل کنید و با فیلتر مناسب تصویر را برجسته کرده و به لایهی خود یک شیب درونی با مسافت 680 درصد و اندازه 60 پیکسل دهید، فایل خود را به صورت عکس روی میزکار در پوشهای با نام و فامیل خود ذخیره کنید.
فرمت های قابل باز شدن در فتوشاپ
فتوشاپ (Photoshop) به عنوان یکی از نرمافزارهای قدرتمند در زمینه ویرایش تصاویر، قابلیت باز کردن و کار با انواع فرمتهای مختلف تصویر را دارد. در زیر به برخی از فرمتهای رایج قابل باز کردن در فتوشاپ اشاره میشود:
1. PSD (Photoshop Document): فرمت اصلی فتوشاپ که امکان ذخیرهسازی لایهها، فیلترها، و تنظیمات مختلف را فراهم میکند. برای ذخیره پروژههای در حال ویرایش و باز کردن آنها در آینده.
2. PSB (Photoshop Big): مشابه PSD، اما برای فایلهای بزرگتر از 2 گیگابایت. برای پروژههای بسیار بزرگ و پیچیده.
3. JPEG (Joint Photographic Experts Group) : فرمت فشرده و متداول برای تصاویر رنگی. برای استفاده در وب و چاپ با کیفیت متوسط.
4. PNG (Portable Network Graphics):فرمت غیر فشرده که از شفافیت پشتیبانی میکند. برای تصاویر وب، آیکونها و طراحیهای گرافیکی.
5. GIF (Graphics Interchange Format): فرمت فشرده با محدودیت رنگ (تا 256 رنگ) که از انیمیشن پشتیبانی میکند. برای تصاویر متحرک و طراحیهای ساده.
6. TIFF (Tagged Image File Format): فرمت با کیفیت بالا که از لایهها و شفافیت پشتیبانی میکند. برای چاپ و آرشیو تصاویر با کیفیت بالا.
7. BMP (Bitmap Image File): فرمت سادهای که معمولاً فضای بیشتری را اشغال میکند و از فشردهسازی پشتیبانی نمیکند. برای تصاویر ساده و کارهای گرافیکی.
8. RAW : فرمت تصویری که توسط دوربینهای دیجیتال تولید میشود و حاوی دادههای خام عکاسی است. برای ویرایشهای حرفهای و بهینهسازی تصاویر.
9. PDF (Portable Document Format): فرمت مستندات که میتواند شامل تصاویر، متن و گرافیک باشد. برای طراحی و ویرایش مستندات که شامل تصاویر است.
10. SVG (Scalable Vector Graphics) : فرمت گرافیک برداری که کیفیت تصویر را در هر اندازه حفظ میکند. برای لوگوها و طراحیهای گرافیکی که نیاز به مقیاسپذیری دارند.
11. EPS (Encapsulated PostScript): فرمت گرافیکی برداری که برای چاپ و گرافیک استفاده میشود. برای طراحیهای حرفهای و کارهای چاپی.
12. INDD (Adobe InDesign Document): فرمت فایل نرمافزار Adobe InDesign که میتواند تصاویر را به فتوشاپ وارد کند. برای طراحی نشریات و بروشورها.
این فرمتها، تنها بخشی از انواع فرمتهای قابل باز کردن در فتوشاپ هستند. هر یک از این فرمتها کاربرد خاصی دارند و میتوانند بسته به نیازهای پروژه انتخاب شوند.