برای اطلاع از زمان برگزاری دوره هاصفحه اینستاگرام موسسه فرهنگ سازان معاصر را دنبال کنید👈
وبلاگ
0 از 20 سوالات تکمیل شده است .
پرسش و پاسخ:
به دلیل اینکه آزمونهای تئوری سامانه هنر به صورت آنلاین برگزار میشود موسسه فرهنگی هنری فرهنگ سازان معاصر برای آمادگی هنرجویان خود سعی در طراحی آزمونهای آنلاین کرده است.
برای شرکت در آزمون تئوری کاربر رایانه باید به سوالات تستی با دقت پاسخ دهید. در انتهای آزمون امتیاز شما را نشان می دهند. این آزمون به صورت آزمایشی و برای آمادگی آزمون نهایی می باشد.
در حال حاضر آزمون را تکمیل کرده اید . شما نمیتوانید دوباره شروع کنید.
آزمون در حال بارگذاری است
شما برای اجرای آزمون باید عضو شده باشید یا وارد پنل کاربری شوید
شما برای شروع این آزمون باید آزمون های مشخص شده را تکمیل نمائید :
شما به 0 سوال از 20 سوال بدرستی جواب دادید
وقت شما:
زمان سپری شده است
امتیاز نهایی شما : 0
پاسخ داده شده : 0
تعداد سوالات صحیح : 0 مورد و امتیاز دریافتی 0
تعداد سوالات غلط : 0 مورد و امتیاز دریافتی 0
میانگین امتیاز |
|
امتیاز شما |
|
زمانی که اطلاعات پنجره بیشتر از یک صفحه باشد با استفاده از کدام نوار میتوان اطلاعات درون پنجره را دید؟
برای نمایش تمام صفحه مرورگر از کدام کلید تابعی میتوان استفاده نمود؟
به صفحهی اول یا آغازین هر سایت چه می¬گویند؟
کلید میانبر برای ذخیره سازی یک سند کدام گزینه می باشد؟
برای توقف چاپ به صورت موقت از کدام گزینه می توان استفاده نمود؟
نامه های ارسال شده در کدام لیست قرار می گیرند؟
از کدام دستور زیر برای اجرای برنامه ها استفاده می کنیم؟
اولین پنجره یا اساسیترین پنجرهی ویندوز کدام گزینه میباشد؟
کدام یک از گزینه های زیر یک میان افزار است؟
شرکتی که وظیفه ی ارائه ی خدمات اینترنتی به کاربران را بر عهده دارد چه نامیده می شود؟
کدامیک از اعمال زیر توسط برنامه Disk Clean up انجام می شود؟
کاربر مدیر یا کاربر اصلی برنامه چه نام دارد؟
برنامهی مدیریت وظیفه در ویندوز چه نام دارد؟
به دریافت فایل از اینترنت چه میگویند؟
با استفاده از کدام گزینه میتوان یک نامه را به شخص ثالث ارجاع داد؟
کدام گزینه پنجرهها را به صورت افقی یا کاشی افقی مرتب میکند؟
کدام یک از پسوندهای زیر جهت فایلهای اجرایی میباشد؟
جهت خالی نمودن صندوق بازیافت به صورت یکجا از کدام گزینه میتوان استفاده نمود؟
کداميك از موارد زير تعيين كننده رده يا نوع كامپيوتر مي باشد؟
کداميك از سيستم عاملهاي زير داراي رابط گرافيكي(GUI) نمي باشد؟
سيستم عامل مهمترين برنامه ای است که بر روی يک کامپيوتر اجراء می گردد و امکانات لازم به منظور اجرای هر نوع برنامه ديگر را فراهم می نمايد .سيستم عامل مهمترين ترين برنامه ای است که بر روی کامپيوتر شما اجراء شده و خدمات متنوعی را در ابعاد متفاوت ارائه می نمايد . بد نيست به برخی از اين نوع خدمات اشاره ای مختصر داشته باشيم :
نوع نرم افزاری را که شما می توانيد بر روی سيستم خود نصب نمائيد، مشخص می نمايد .
سيستم عامل ، نوع و نحوه مشاهده اطلاعات و انجام عمليات مورد نظر را نيز مشخص می نمايد . برخی از سيستم های عامل از يک رابط کاربر گرافيکی معروف به GUI که از کلمات Graphical User Interface اقتباس شده است ، استفاده می نمايند . در اين نوع از سيستم های عامل ، اطلاعات با استفاده از تصاوير ( آيکون ، دکمه ها ، جعبه های محاوره ای ، پنجره ها ، … ) و کلمات ارائه می گردد ( ويندوز نمونه ای از اينگونه سيستم های عامل است ) . ساير سيستم های عامل ممکن است از يک رابط کاربر مبتنی بر متن به منظور تعامل با کاربر استفاده نمايند .
ويندوز که دارای نسخه های متعددی است متداولترين سيستم عامل استفاده شده توسط کاربران می باشد. اين سيستم عامل توسط شرکت مايکروسافت ارائه شده و دارای يک رابط کاربر گرافيکی است که استفاده از آن را برای اکثر کاربران راحت تر می نمايد ( نسبت به سيستم های عاملی که دارای رابط کاربر مبتنی بر متن می باشند ) . ويندوز دارای نسخه های جداگانه ای برای کاربران معمولی و نسخه هائی مختص سرويس دهندگان می باشد .
زمانی که شما يک کامپيوتر را خريداری می نمائيد ، انتخاب خود را در خصوص نوع سيستم عامل نيز انجام داده ايد، چراکه سيستم عامل بر روی کامپيوتر خريداری شده نصب و در اختيار شما قرار داده می شود . شما می توانيد هر زمان که تشخيص داديد سيستم عامل نصب شده بر روی کامپيوتر خود را تغيير دهيد . در برخی از کشورها ، همزمان با ارائه کامپيوتر سيستم عامل آن نيز عرضه می شود ( مثلا” کامپيوترهای شرکت Dell و Gateway به همراه ويندوز مايکروسافت عرضه می گردند ) .
تاکنون سيستم های عامل متداولی در سطح دنيا طراحی و پياده سازی شده است . هر سيستم عامل دارای ويژگی ها ، مزايا و محدويت های مختص به خود می باشد . در اين رابطه می توان به متداولترين سيستم های عامل موجود اشاره نمود
در آزمون آنلاین نهایی تئوری کاربر رایانه سعی شدهاست هم به مباحث عملی و همتئوری پرداخته شود.
نرم افزارها انواع مختلفی دارند که از مشهورترین آنها می توان به نرم افزارهای سیستم و نرم افزارهای کاربردی اشاره کرد.
نرمافزار سیستم به نرمافزاری در رایانه گفته میشود که به کارکرد سیستم رایانه یا کاربردهای سطح پایین (یا Low Level) رایانه مربوط باشد. این نرمافزارها به ساختار فیزیکی سختافزار رایانه وابسته هستند و در نوشتن آنها از زبانهای سطح پائین مانند زبان اسمبلی استفاده میشود. سیستمعامل و درایورها از نرمافزارهای سیستم هستند. از جمله زبان هایی که برای نگارش نرمافزارهای سیستمی استفاده میشود، زبان برنامه نویسی C میباشد.
کار کردن با سی برای برنامه نویسان راحت تر است و آنان این زبان را به اسمبلی ترجیح میدهند. اگر برای نگارش نرمافزار سیستمی مشکل محدودیت فضای سختافزاری داشته باشیم بهتر است با زبان اسمبلی کار کنیم که حجم آن پایین تر است. نرمافزارهای سیستمی به سختافزار وابسته اند.
در برابر نرمافزار سیستم، نرمافزار کاربردی قرار دارد که برای کاربردهای سطح بالا و غیرسیستمی رایانه است و معمولاً به زبانهای سطح بالا نوشته میشود که از جزئیات سختافزاری سیستم مستقل است.
نرمافزار کاربردی (به انگلیسی: Application software) عبارت است از نرمافزاری که با استفادهٔ مستقیم از منابع و قابلیتهای رایانه کاری را مستقیماً برای کاربر انجام میدهد. باید توجه داشت که این عبارت در مقابل عبارت نرمافزار سیستمی معنی پیدا میکند.نرمافزار سیستمی در مقابل در پسزمینه عمل میکند و خدماتی را فراهم میکند که دیگر نرمافزارها و یا سیستمعامل میتوانند برای انجام کارهای خود از آن استفاده کنند. اما در عوض معمولاً مستقیماً با کاربر عادی در تماس نیست و خدماتی را به او ارایه نمیدهد.در عمل بیشتر نرمافزارهایی که کاربران با آنها سر و کار دارند از این دسته محسوب میشوند. برای مثال میتوان به نرمافزارهای رومیزی یعنی واژهپردازها، صفحه گستردهها، نرمافزارهای طراحی گرافیکی، بازیهای رایانهای و امثال آنها اشاره کرد.بسیاری نرمافزارهای کاربردی، برای توسعهدهندگان ابزار رابط برنامهنویسی کاربردی هم فراهم میکنند تا بتوان از قابلیتهای نرمافزار در نرمافزارهای جدید استفاده کرد. برای مثال نرمافزار ادوبی آکروبات هنگام نصب ایپیآی فراهم میکند که برنامهنویس میتواند با استفاده از آن تواناییهای آکروبات را در برنامهٔ خود به کار گیرد.
برای عنوان نمونههای دیگر میتوان به نرمافزارهای پردازش متن، برگههای گسترده (صفحات گسترده) و نرمافزارهای پخش نوا و نما اشاره کرد.
مرکز مهارت آموزی فرهنگ سازان معاصر
در سایت (dibagaran7.ir) می توانید به اخبار بیشتری دست پیدا کنید.
برای مشاوره تحصیلی به سایت مرکز مشاوره شکیبا مراجعه کنید